Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов остана доволен от равенството 1:1 с Берое. Специалистът съжали, че „канарчетата" не са успели да победят и посветят успяха на собственика Цветан Василев.

„За нашия отбор ще говоря тогава, когато започнем да играем така, както аз искам. Видяхме един Ботев, който дойде да победи. Радвам се за момчетата и им свалям шапката. Много съм доволен, че връзката между собственик и клуб е на лице.

Съжалявам, че не успяхме да победим и да му подарим победата. Той оценява, че всики го уважаваме. Щастлив съм, че зарадвахме феновете и не загубихме. Цялата премия, която е на отбора е вкарваме във фонда на феновете за следващото гостуване.

Ботев е борещ се отбор. Най-трудното нещо е да се смени манталитета. Доволен съм, че в това гостуване отборът показа воля и характер. Гамаков си счупи носа след сблъсък с вратаря. Лекарите му дават 10 дни. Куртеан се разбрахме и няма да продължи да бъде част от Ботев. Аз не му се сърдя и не го обвинявам. Не знам дали ще бъде продаден или освободен. Второто полувреме стояхме по-добре", заяви Вуцов.