Доведени от Стойчо Младенов в ЦСКА ментета с мачове за клуба, които се броят на пръстите на ръцете, чакат торби с пари от "червените". Това разкри ръководителят на международния отдел на ЦСКА Владимир Рупов.

"Заварихме в ЦСКА над 20 международни дела. За някои от тях разбирахме, когато бяхме известявани, че е изпуснат срок или че влиза в сила определена санкция. Няма как да спечелим делото срещу Бидзари. В момента има още 6 такива дела. Първото от тях, които очакваме да излезе скоро, е на г-жа Сокена Ба, която е довела сина си да играе в ЦСКА", започна Рупов.

"Има фрапиращи случаи като делото заради подписан предварителен договор. Този футболист не е играл за клуба, а има искане за 450 000 евро. Бернардо Тенгариня (бел. ред. доведен от Стойчо), освободен дисциплинарно от клуба, търси 260 000 евро плюс 50 000 нанесени щети. Нилсон Антонио (бел. ред. също привлечен от Младенов), същият случай като Тенгариня - 305 001 евро плюс 50 000 щети. Хуан Франсиско Морено Реано, агент на Тенгариня и Антонио, ни съди за 108 000 евро. Всичко това е около 1,25 милиона евро. Всички тези лица са представлявани на делата от един и същи адвокат. Няма да му казвам името, но събираме доказателства, за завеждане на дело за източване на клуба и финансови измами в големи размери", добави Рупов.