Борислав Лазаров - един от двамата представители на феновете, които получиха акциите на фамилиите Манджукови и Инджови, обяви, че иска пълна прозрачност от президента Александър Томов.

Той подчерта още, че няма да поема никакви дългове, наследени от Лупи и отсече, че феновете на искат Стойчо Младенов на „Армията".

„Феновете не искаме Младенов! След като са ме избрали феновете да ги представлявам, говоря от тяхно име", отсече Лазаров.

„ Нашата задача с Милко (другия човек, получил акциите на фамилиите) е да искаме на Томов пълна прозрачност. Не искаме да му пречим, но и не искаме да се оправдава с нас. Още утре ще искам среща с Томов, да се направи одит, да се променят членовете на УС", обеща той.

„Има един куп неща да изясняваме. Задължение на Томов е да намери пари за лиценза, не е наша работа. Той каза, че всичко е уредил, не виждам да има притеснения. Нека той ни прехвърли акциите, ще търсим кой да помага", заяви още Лазаров.

 

„Ние няма как да плащаме сметките на Томов. Искаме да влезе одиторска фирма, за  да знаем какво е състоянието на клуба. Настояваме и Томов да си даде акциите, няма да се откажем от това", продължи той.