Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов си позволи да избухне на пресконференцията след двубоя срещу Марек. Специалистът явно бе афектиран от някои въпроси и от последното наказание на клуба.

„Още след мача с Хасково ви казах, че се готви атака срещу ЦСКА. Очаквах повече уважение от спортната общественост към нас!  Вместо да се отнасят с уважение и респект към това, което правим, те ни оплюват непрекъснато. Платени клакьори", започна Стойчо.

"Този клуб беше мъртъв! Мъртъв!  Томов може да е всякакъв, но дойде и спаси клуба. Кой ги натрупа тези дългове? Имаме ли отбор сега? Имаме! Побеждаваме ли? Побеждаваме", удари по масата Младенов, който нападна и анализатора на Topsport.bg Георги Илиев Майкъла:

„Никой не иска да вземе клуба с толкова много задължения. И ония Майкъла - взе ли 100 000 лева от Томов? Взе. Слагаме кофи в съблекалните. Голям ремонт направи", разбесня се Младенов.

"Искаме "червените"фенове да ни подкрепят! Ами сами вижте Левски... От колко време нямат трибуна, но там са убедени в отбора си. Ако на някого му е останало "червено" сърце, да разбере, че на отбора са му нужни от 3 до 5 години. Всеки ден излизат бомби и подводници тук. Писна ми!"

"И разберете - ако Томов не успее, клубът загива! Отива във "В" група. И тогава ще видите, че ще се появят поне два клуба с името ЦСКА. Даже и аз ще си направя един", закани се Стойчо.