Сделка за Ботев няма да има. Агонията на „канарчетата" продължава, след като се оказа, че италианският консорциум, който щеше да купи клуба от Митьо Селския, всъщност няма пари. Сега на дневен ред обаче излиза нов план с още по-нов купувач, твърди "Меридиан Мач".

Вчера наставникът на Ботев Енрико Пи-чони се появи на стадиона със свой сънародник, за когото обясни, че е бивш изпълнителен директор на аматьорския Санбенедетезе. Именно той щял да осигури нов инвеститор за Ботев.

Всички футболисти са вдигнали ръце от новата драма на Митьо Селския, като по мъжки са се разбрали да изиграят двубоя срещу Черноморец през уикенда, след което да си събират багажа.

Вчера стана ясно, че италианските футболисти в отбора са получили по 400 лева. Играчите от Аленини-те са се договорили, че ако пари не влязат в касата до началото на следващата седмица, отпътуват за родината си.

За срещата в Бургас Пичони няма да може да използва контузените Ален Карлет, Густав и Ола. Последният се контузи на двустранната игра през седмицата. Единствената добра новина на „жълто-черните" е, че ще могат да използват Алберто Рибека, който бе картотекиран в БФС. Хондурасецът Лопес със сигурност няма да запише дебют при пловдивчани, тъй като схемата за изкарване на работна виза е изключително сложна.

Така някои играчи като Мбамба и Луиш Лопес изкараха ваканционен период в родината ни.