Изпълнителният директор на Локо Сф Георги Марков сподели, че в отбора имат надежда, че ще могат да отстранят Ботев (Пд) в полуфинала за Купата.

„Ако резултатът беше останал 3:0 за Ботев, нямаше шанс, защото едва ли можеше да победим с 4:0 в реванша. Но този гол на Иво Иванов в края ни върна надеждата. Сега шансовете са 50 на 50", каза шефът на железничарите.

Интересното е, че и преди първия мач, спечелен от канарчетата с 3:1 в Пловдив, той обяви, че шансовете пак са 50 на 50. След самия двубой каза, че са 60 на 40 в полза на "жълто-черните", а сега пак ги изравни.

„Ботев има голям бюджет, сериозни изисквания и публика, но напрежението ще бъде при тях. Важното е да не допуснем гол. Ако имаме късмет да реализираме първи и после да не прибързваме, може да се получи. Трябва да изиграем тактически правилно мача", коментира Марков

„Пазили сме терена и той е в добро състояние независимо от дъждовете. Що се отнася до контузените, ще видим какво е състоянието им. Засега най-добре от всички се възстановява Пепи Димитров, той има най-големи шансове да попадне в групата", добави шефът на Локо.

„В първенството спечелихме важна победа срещу Пирин в Гоце Делчев. От тук нататък играем мач за мач. И ако шансовете ни срещу Ботев са 50:50, то в първенството вероятността да останем в "А" група вече е 90 процента", завърши Марков.