Членът на УС на ЦСКА Иво Котев разкри нов голям заговор на футболна България срещу неговия клуб. Според директора, който е бивш служител на Лудогорец, има поръчка всички съдии да свирят срещу ЦСКА и поне 16 от 33-те жълти картона, които са показани на "армейците" от началото на сезона, са незаслужени.

Изказването на Котев дойде след домакинкия мач на червените срещу Локомотив (София) (3:0), в който шестима футболисти на тима получиха жълти картони.

„Двубоят ми се видя добър на това неприятно време. Трябва да поздравим момчета за победата, но за пореден път - декларации ли трябва да пишем, какво ли - вече 33 картона за 9 кръга.

Не знам вече на кого да пишем, на кого да кажем. С тези картони това е една явна целенасочена и умишлена тенденция от всички съдии. Умишлено и целенасочено нас ни шарят с картони", възмути се Котев.

„Половината от тях не са заслужени, ние не сме най-грубия отбор в България. Това едно пълно безобразие, което не знам как можем да го спрем. Докога ще продължава - нямам думи. Всички сме разочаровани до крайна степен".