Настана денят на Вси светии - празник, на който всеки се маскира. Но какъв би бил Хелоуин в българския футбол? Как биха се маскирали някои важни персонажи от родната „А" група? Със сигурност те няма да го направят, но ако случайно решат, ето няколко предложения за пълна промяна от SportONline.bg:

Тодор Батков като Привидението на „Герена"
Всъщност собственикът на Левски от известно време наистина е влязъл в този образ. Батков се е превърнал в призрак на „Герена", защото почти не се появява в общественото пространство. За "сините" фенове адвокатът е същинско привидение и колкото и да искат той да продаде клуба, неговият дух все още витае плашещо на стадион „Георги Аспарухов".

Козмин Моци като Алекси Сокачев
Какъв по-добър момент телевизионният коментатор да получи възможността да се размени с неговия идол, който да влезе в кожата на Алекси. Представете си как Козмин Моци застава зад микрофона и крещи с все сила, докато гласните му струни се скъсат: „АЛЕКСИИИ, АЛЕКСИИИ, АЛЕКСИИИ, ГОООООООООООООООООООООЛ!".

Александър Томов като Вълка от „Ну, погоди"
Босът на ЦСКА е наричан Вълка Лупи, Вълка от Уол Стрийт, но защо пък сега да се премени като Вълка от руското анимационно филмче. Както може би някои знаят „Ну, погоди" от руски означава „Само ще чакате". Така и Томов може да отговаря на хората, когато го питат кога Левски ще бие ЦСКА - „Ну, погоди"!

Вили Вуцов като Граф Дракула
Независимо дали неговият отбор бие или пада, след всеки мач Вили Вуцов изглежда така, сякаш е готов да изпие кръвчицата на реферите. На днешния ден мнозина ще се облекат като граф Дракула, но само на треньора на Ботев ще му отива да хапе като вампир родните съдии.

Венци Стефанов като Ерик Картман от Саут Парк
Силно се надяваме, че един ден някой ще е събрал всички лафове, които са излезли от устата на президента на Славия. Венци Стефанов е духовит, хаплив, скандален, понякога доста краен в изказванията си досущ като най-популярния герой от американската анимация Саут Парк.