Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе никак щастлив от решението на БФС да стопира картотеките на отбора, което може да постави "червените" в изключително тежка ситуацията на старта на новия сезон.

Младенов заяви, че по този начин БФС дава предимство на Лудогорец и Левски, още преди сезонът да е започнал, но ЦСКА ще се бори с каквото може, за да отвърне на удара.

"За мен е голяма изненада това решение. Така се дава преимущество на Лудогорец и Левски още преди старта на сезона, учудващо е", заяви Младенов.

"Започваме с проблеми още от самото начало. Не само ЦСКА, но и футболът ни като цяло. Не съм юридическо лице, но се надявам, че ще обжалваме и всичко ще се оправи. Ако ли не - ще играем с 10 човека срещу Литекс, а другите ще са юноши", добави той.

"Още със старта на шампионата ни удрят яка спирачка. Трябва ни спокойствие, но за съжаление бяхме сериозно наранени, защото не можем да картотекираме футболистите. Днес им съобщихме на новите момчета, че няма да могат да бъдат картотекирани и настроението стана минорно."

"Докато някои отбори си правят мачове в Европа и знаят с кого ще играят, на нас не ни казват. Вече всеки прави с ЦСКА каквото си иска и силата ни отслабва. Аз обаче не съжалявам за нищо, защото всичко в ЦСКА го правя за публиката и клуба. Тук съм за да защитавам интересите на клуба и ще го правя до край.",

"Дайте да говорим за спортно-технически неща. Дали разполагаме с 10 или 20 състезатели, трябва да работим", призова Младенов.