Литекс ще излезе в реванша срещу ун­гарския Дьошгьор не просто да брани честта си, а играчите ще се опитат да из­бегнат задаващите се жестоки глоби, научи „Меридиан Мач".

При нова лека загуба и безславно отпадане от евротурнирите след две го­дини пауза ръководс­твото на клуба ще е безкомпромисно към футболистите, които бяха под всякаква критика в първите официални мачове за сезона.

„Оранжеви­те" могат да избег­нат гнева на шефове­те си единствено при достойно представя­не в Унгария, което задължително мина­ва през спечелването на точки и лекото подобряване на клубния коефициент. Ръководството на клуба от Ловеч не може да си намери място от яд заради сериозните инвестиции през лятото и обезпокоителната игра на тима на старта.

Освен задаващото се отпадането без време от Лига Евро­па Литекс тръгна мъчително и в шам­пионата, като допус­на още на старта конфузна домакинска загуба от раздира­ния от проблеми ЦСКА. Пораженията разк­латиха доверието и в треньора Красимир Балъков, чийто пост засега не е застра­шен, но той няма да се задържи дълго в Ловеч, ако не извади отбора от дупката.