Членът на Управителния съвет на ЦСКА и акционер в клуба Румен Атанасов коментира пред Topsport.bg информацията в спортен вестник, че се водят преговори с Пламен Марков да смени Стойчо Младенов начело на „червените". Атанасов бе категоричен, че това е поредната провокация срещу клуба и ръководството на ЦСКА стои твърдо зад Младенов, който си върши работата перфектно.

„Тази „новина" е повече от несериозна. Не отговаря на истината, преговори с Пламен Марков не се водят. Уважаващ себе си журналист не може да напише такова нещо. Това е поредната долна лъжа, която цели да разколебае цасакарската общност в България, но няма да успее. У нас лъжи да искаш. Ще изкарат сестра ти еди каква си, а ти нямаш сестра...", започна шефът на ЦСКА.

„Забелязвате ли, че в едно издание писанията срещу Стойчо Младенов станаха ежедневни след декларацията на нашия треньор, която засегна Лудогорец и собственика на този клуб? Явно се плаща от човек, който разполага с много пари.

Стойчо си върши работата перфектно. От нищо направи нещо. Вижте какво става в Левски. Не са ни критерий да се сравняваме с тях, но дадоха доста пари за играчи, а къде са в класирането? ЦСКА е на първо място с нов отбор, съставен само от свободни агенти. Други пък дават стотици хиляди евра, а също са след нас в класирането. Ако съдийството беше обективно, ако бе показана нарисуваният втори червен картон за Лудогорец в мача ни с тях, ако бе дадена 100-процентовата дузпа за ЦСКА в тази среща, щяхме да ги бием и разликата в точките да е още по-голяма", каза още Румен Атанасов.

„В ЦСКА селекцията я прави спортно-техническият щаб, оглавяван от Стойчо Младенов. Имаме пълно доверие на Младенов, всички от ръководството сме зад него и го подкрепяме. И Александър Томов го каза на Коледното парти, казвал го е много пъти.

ЦСКА е трън в очите на някои хора, а други са решили да си продават продукта като плюят и лъжат за нашия клуб. Ще кажа на феновете ни, че най-трудното мина, дълговете намаляват. Пожелавам им весели празници и много положителни емоции с любимия ЦСКА през Новата година. Вярвам, че ще бъде така", завърши членът на Управителния съвет на „червените" изказването си пред Topsport.bg.