Започна разпространението на биографичната книга за Димитър Бербатов „Война с времето и себе си” написана от журналиста Румен Илиев, главен редактор на вестник „Топспорт”.

То се извършва от фирма „Пингвините” АД, една от водещите подобни фирми в страната. Според специален договор между нея и Корпорация „Развитие”, тя получава ексклузивното право да разпространява първия тираж на книгата за Бербатов.

Този договор е първият в разпространителската практика в България и създава възможност за коректност, предвидимост и избягване на „мръсни трикове” в книгоразпространителския бранш.

На 9 май в култовото столично заведение „Сръбска скара” ще се състои представянето на книгата „Война с времето и себе си”, организирано от издателите от Корпорация „Развитие”. На него са поканени да присъстват ръководители на българския футбол, мениджъри, журналисти от водещи спортни медии, футболисти, приятели на Бербатов, както и неговото семейство.

Една значителна част от приходите на книгата ще бъдат дарени от Корпорация „Развитие” на Българския футболен съюз за развитие на детско-юношеския футбол, кауза, която ръководството на Корпорацията подкрепя от години.

Книгата е 350 страници плюс 16 страници със снимки и на цена 12 лева.

Може да закупите книгата тук.