Мениджърът на Ман Сити-Мануел Пелегрини обяви, че неговият тим може да спечели Шампионската лига, въпреки че не е фаворит дори за излизане от групата. Чилиецът призна, че има доста по-силни отбори от „гражданите", но вярва в шансовете си.

„Не ни предстои финал, а просто много важени мач с ЦСКА. Трябват ни точки. Няма как да сме сигурни, но според мен тази група ще се реши в последния кръг, когато играем срещу Рома. Ще видим какво ще се случи. Искаме да спечелим двата си домакински мача. Трите мача в ШЛ този сезон, които изиграхме, бяха странни. Нямахме късмет срещу Байерн, защото загубихме най-трудния мач в групата в последната минута чрез рикошет. "

„Срещу Рома нямахме късмет - те се намираха в добър момент, а в Русия играхме добре, но не си повярвахме достатъчно и завършихме наравно. Все още имаме време да оправим нещата и се надявам да го сторим. И други пъти отбори с малко точки са излизали от групата и след това са печелили трофея. Нашата цел е именно трофея. Навярно има 5-6 отбора на нашето ниво, или дори на по-високо равнище от нас. Но с манталитет на победители и с достатъчно амбиция винаги имаш шанс. Трябва да мислим по този начин.", каза Пелегрини.