Проблемите пред треньора на Славия Стевица Кузмановски преди двубоя с ЦСКА нараснаха още повече, след като стана ясно, че той няма да може да разчита и на Радослав Рангелов.

Универсалният играч на "белите" е третият основен футболист, който излиза от строя. Рангелов е с разкъсани коленни връзки след гостуването на Черноморец (0:2). Преди дни от менискус бе опериран Саша Симонович, който ще е извън терените за около месец, както и бразилецът Елтон, който също не е напълно възстановен.

От щаба на Славия се оплакаха за грубите действия на играчите на Черноморец по време на срещата в кв. "Лазур". "Белите" дори обмислят да се жалват до БФС, тъй като условия за футбол край морето е нямало.

"Ритаха ни през цялото време. Видя се, че ние сме по-техничните, но нямаше как да разгърнем потенциала си, след като при всяко поемане на топката ни събаряха на земята с яка секира", споделиха от Славия.

От ръководството на клуба са категорични, че ще наложат глоби на футболистите за издънката, която бе втората им за сезона.