Българите Валери Божинов и Иван Бандаловски коментираха случката със скандалното селфи по време на мача с Металац. Двамата се оправдаха, че въпросната снимка е правена два часа преди двубоя.

„Ние не сме направили нищо лошо. Ще подчертая, че това, което се пише в Белград и България, че сме глобявани, не е вярно. Не са ни наказвали, не са ни вземали от заплатите. Няма такова нещо. Ние се снимахме два часа преди мача, когато пристигнахме с отбора. Не съм вярвал, че може да паднем от отбор, който се казва Металац. Казвам го с цялото си уважение към тях. Вдигна се много шум, защото отборът имаше серия от неуспехи. Нас тук добре ни знаят и не е имало проблеми. Говорихме с всички в клуба и те знаят, че нямаме нищо против Партизан, напротив уважаваме си клуба", заяви Божинов.

„Ние селфита сме правили много пъти преди мач. Този път стана от мухата слон, защото не е истина, че сме се снимали по време на мача. Снимахме се два часа преди срещата. Просто се обади доста негативизъм от България. Наплюха ни отново, но няма проблем, защото точно ние сме свикнали", завърши Иван Бандаловски пред „Гонг".