Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов за пореден път изрази недоволството си от честите лагери на юношеския национален отборя, в който играят "сините" млади надежди Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов.

"Лъчо и Мариян бяха в много добра форма преди последния лагер на юношеските национали. Тогава Балтанов се върна с контузия и след това е направил едва една тренировка с отбора. Искам да дам шанс на младите в мача с Родопа. Смятам, че те ще успеят да покажат най-доброто от себе си. Досега при всеки мач сме подхождали сериозно към съперника, независимо кой е. Уверен съм, че така ще бъде и срещу тима от Смолян. След разговора, който Наско Сираков проведе с футболистите, в двубоя с Родопа ще си проличи най-добре дали ще има промяна в тяхното игрово поведение", каза Мъри преди днешния двубой с Родопа.

Треньорът изрази убеждението си, че на мача ще дойдат доста зрители, въпреки че ще се играе на стадион "Георги Аспарухов".

"Предполагам, че хората, които искат да гледат младите играчи на Левски ще дойдат независимо, че мача е на "Герена". Една от причините да искаме да вземем стадион "Раковски" и да построим там ново съоръжение е, че е на по-централно място и на всички фенове ще им е удобно да идват на срещите ни там", сподели Стоилов.

Мъри отново опроверга зачестилите слухове, че ще поеме националният отбор на България след оставката на Христо Стоичков. "На този етап никой не е разговарял с мене да поема националния отбор, засега съм треньор на Левски и няма да напусна отбора", заяви наставникът на "сините".