Голмайсторът на ЦСКА през сезона до момента - Серджиу Буш коментира състоянието на отбора, успеха за "червените" в дербито с Левски, в което той вкара втория гол, както и остава ли претендент за титлата съсредоточилият усилията си основна в Европа състав на Лудогорец.

Ето какво сподели Буш:

"Всичко при нас е нормално, въпреки че със сигурност не останахме доволни от едната точка, която спечелихме в последния си мач. Въпреки това продължаваме без загуба и с високо вдигнати глави.

Да, ние сме основен претендент за титлата в първенството. Лидери сме и играем на доста добро ниво, което е достатъчна причина да се определяме като фаворити.

Лудогорец? Ами те са шампиони и в никакъв случай не могат да бъдат пренебрегвани. Няма как да ги подценим, с оглед на това, което постигат в Европа. Те остават претендент за трофея, като със сигурност могат много повече от онова, което показват в "А" група. Те са солиден тим с огромни възможности и потенциал.

Левски не бих искал да ги коментирам, тъй като за нас дербито е в миналото, пък и се представихме повече от задоволително в конкретния мач, за да продължаваме да го обсъждаме.

Надявам се, че добрите ми изяви в елита на България са забелязани и от селекционера на Румъния. Всеки футболист мечтае в даден етап от кариерата си да заиграе за родината си. Аз не правя изключение".