Жуниор Мораеш потвърди, че настоящият му клуб Металург (Донецк) по всяка вероятност ще гостува на ЦСКА за контрола. Той също така коментира настоящата ситуация в клуба, както и класирането на Лудогорец в Шампионската лига.

"Да, има вариант да играем с ЦСКА през уикенда, както и вероятност двамата с Велизар Димитров да носим фланелките на двата отбора по едно полувреме. Утре ще е ясно на 100%, но засега това са нещата.

Много се радвам, че въпреки трудностите ЦСКА побеждава и е на първо място. Няма какво да се лъжем, в момента Лудогорец има финансите, селекцията и Шампионската лига в себе си. Най-лесно обаче е, когато имаш всичко, и пари, и приходи, и т.н. ЦСКА, в колкото и тежка ситуация да се намира трябва да се бори и да работи здраво да достигне до групите на ШЛ. Вярвам, че може да стане, макар че клубът има проблеми с парите. Не мисля, че друг български отбор може да се справи в такава ситуация,каквато е ЦСКА. Червените за това са специален клуб.

Смятам, че натовареният календар ще окаже влияние на зелените и ЦСКА трябва да се възползва от това, че играе мачове само в първенството. Има много време, но постепенно червените ще изграждат все по-завършен стил на игра", каза Мореш пред Sport1.bg.