Подновеното партньорство между Хонда и Макларън ще постигне успех. Това гарантира спортният директор на Макларън Ерик Булие.

Изказването му идва дни след най-доброто класиране на тима от Уокинг за сезона в Унгария, където Фернандо Алонсо завърши 5-и, не без помощта и на голяма доза късмет. Самият Булие е наясно с този факт, но въпреки това смята, че тимът му върви в правилната посока

„Успяхме да са възползваме от сериозните проблеми на другите пред нас, но нашият тим със сигурност не изгражда своята знаменита репутация с 5-и и 9-и места, коментира Булие. - Но все пак 12 точки за шампионата представляват буен тласък напред за нас преди лятната пауза."

"Първата половина от сезона беше изключително предизвикателна за Макларън и Хонда, каза още френцузинът. - Но ние се поддържаме един друг и ще продължим да го правим, работейки толкова здраво, колкото е възможно на човек и постепенно си пробиваме път отново към върха. Ще отнеме време да бъдем там, където искаме, но това ще стане, гарантирам го".