Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира актуални теми около отбора. Идолът на Сектор „Б" обяви, че за доброто на клуба би работел с всеки, който иска да помогне. В това число Гонзо включи и Наско Сираков.

„Наско, Мъри, Боримиров са все обичани от феновете фигури. Нямам проблем да работя с всеки един от тях или с всичките взети заедно. Не можем всички да сме шефове, но смятам, че всеки един от нас би направил компромис в името на клуба", сподели Иванов в предаването на БТВ „Зона спорт".

Гонзо коментира и  последния, дошъл в отбора - Антонио Салас Кинта - Аниета е бил в плановете на „сините" още от май месец. Гонзо не скри, че испанецът е имал известни колебания дали да заиграе на „Герена", но в крайна сметка се е стигнало до щастлив завършек на сагата.

„Аниета  ми беше препоръчан в края на май. Топчо го гледа на живо. Показа еноменлани качества.В един момент се поколеба дали да приеме офертата ни. Накрая се споразумяхме. Ако даваме повече пари, много по-рано щяхме да приключим селекцията. Не можем да си позволим по-скъпи играчи.

Това, че е испанец не означава, че треньорът го е довел.С негово съгласие идва. Ръководителят коментира и селекцията на „сините".
„Привлякохме по-малко чужденци, което е добре. Централен защитник не търсим. Не ни останаха пари за нови. Това е истината. Имаше играчи, които не отказаха. Смятам, че футболистите, които имаме, са с нужните качества. Трябва им спокойствие. Модерните технологии помагат на играчите да се запознаят с Левски преди да дойдат в клуба", сподели Иванов.

Гонзо коментира кратко и спекулациите около собствеността на Левски. Както е известно, в последните дни, в медиите се появи информация, че Делян Пеевски притежава основният пакет акции на тима.

„Собственик е Тодор Батков. Не мога да отговарям от негово име на кой е собственост Левски".