Испанският Валенсия ще назначи бодигард за новото си попълнение Евер Банега, който ще бъде неотлъчно до футболиста ден и нощ, за да го държи далеч от барове и дискотеки. 19-годишният аржентинец дойде на "Местая" от Бока Хуниорс за трансферната сума от близо 18 млн. евро.

Евер е част от юношеския отбор на Аржентина, спечелил световното първенство за младежи в Канада през юли, миналата година. Тогава младите "гаучоси" предизвикаха скандал, след като разрушиха пода на хотела си. Банега се прочу и с видеото, в което показа гениталиите си.

В последно време играчите на "бяло-черните" имат сериозни проблеми с дисциплината. Португалският халф Мануел Фернандес нощува в затвора заради сбиване в дискотека. В инцидента беше въвлечен и сънародникът му Мигел, който играе на десния бек във Валенсия.

Освен всичко това, отборът от средиземноморския град е закъсал сериозно в първенството, отпадна от Шампионската лига, а новият наставник Роналд Куман изгони опитните Давид Албелда, Сантяго Канисарес и Мигел Анхел Ангуло, предизвиквайки недоволство у феновете.