Строежът на трибуна "Моци" продължава да напредва. Изграждането по план трябва да приключи до края на февруари.

По всяка вероятност ръководството ще открие новия сектор на "Лудогорец Арена" преди домакинството на Левски. Двубоят със сините е на 7 март и е последен в Разград за редовния сезон. Трибуната, която ще може да побере 2355 човека, се изгражда с пари от община Разград. Местната управа успя да осигури 4 милиона лева за реконструкцията на стадиона. Първата част от парите в размер на 3 млн. бе получена още през миналата година посредством програмата за развитието на регионите, а останалите ще бъдат от бюджета за 2015-а.

Другите средства до 20 млн. ще се осигурят от братя Кирил и Георги Домусчиеви. След завършването на първия етап от строителството, което трябва да стане в края на февруари, ще бъде съборена и изградена наново централната трибуна. По време на строителството й клубът отново ще продължи да домакинства на своя стадион. Единствената промяна ще бъде, че по време на мачовете ще се използват съблекалните в сектор "Моци". Очаква се стадионът на Лудогорец да придобие завършен вид най-рано през есента на 2016 година.

Той ще бъде с капацитет 12 хиляди места и ще разполага с лиценз да приеме мачове от групите на Лига Европа, а от Лудогорец се надяват да получат разрешение и за груповата фаза на Шампионската лига, макар това да е доста амбициозна и трудно осъществима задача.