Известният привърженик на ЦСКА и фронтмен на култовата група "Контрол" Николай Йорданов, по-известен като Кольо Гилъна, коментира думите на легендата на Левски Емил Велев по адрес на феновете на "червените".

Както е известно, в неделя Кокала се появи на "Армията", пи бира и се снима със запалянковци на 31-кратните шампиони. След това бившият полузащитник заяви, че е поздравил феновете с думите "чорбари" и "прасета". 

"Вбесиха ме думите на Кокала: "Здравейте, чорбари! Как сте, прасета?"... Ако коефициентът на интелигентност на този човек беше с 1% по-нисък, щеше да бъде растение! Хайде да имаме малко уважение към съперника! Аз никога не бих отишъл на "Герена" и да кажа: "Привет, говеда!". Това е пълна малоумщина. Единственото, което ми стана чудно, е как не са го разчленили този човек в Борисовата градина. Кокала явно е станал камикадзе, за да ги говори тези глупости. Прекалено много време обаче обърнахме на един пенсионер, който не разбира нищо от футбол", каза емблематичният вокалист пред "Меридиан Мач".