Най-популярната ММА организация в България - TWINS MMA започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер!

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърска агенция TWINS MMA - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

А тя започва повече от емоционално и атрактивно, като на ринга един срещу друг, в категория до 77 килограма, ще се изправят Бранко Бабaчев и Александър Илиев!

На предишната гала вечер на организацията през декември, сблъсъкът между Бабачев и Илиев беше един от най-оспорваните в българския ММА, като се стигна до прецедент - съдийско решение за равенство между бойците.


Много състезатели се заканиха, че ще искат реванши за пораженията си в последния месец на 2014-а, но до момента само един такъв е потвърден.

Бранко и Александър са решени да не оставят победата в ръцете на съдиите, а да откажат съперника си преди заключителния гонг. Предишното равенство, дойде след много обрати в срещата, като и двете агитки претендираха, че техният любимец е победител. Отново на 13-ти, но този път март, спорът трябва да бъде окончателно решен!

В Topsport.bg очаквайте всички подробности около предстоящата гала вечер, както и всяка следваща потвърдена среща от TWINS MMA 9!