Грандовете Левски и ЦСКА доказаха, че съперничеството във футбола по никакъв начин не противостои на добрината, човечността и загрижеността за онези, поставени в неравностойно положение.

"Сини" и "червени" си подадоха ръка, обединени от благотворително събитие, организирано от Topsport.bg.

Лидерите на двата столични колоса - Валентин Илиев и Владимир Гаджев бяха специалните гости в столичния дом за сираци "Асен Златаров", като поднесоха куп подаръци на очакващите ги с нетърпение малчугани.

"Армейците" зарадваха малките фенове на тима с клубни шапки и специална серия футболни топки, а от Левски подариха на всяко дете раница, преливаща от артикули, най-атрактивните от които шалче на отбора, шапка и клубното списание.

Децата от дома първоначално бяха стъписани от появата на известните им само от телевизионния екран футболни звезди, но малко след това вече водеха любопитни разговори и с двамата, като нямаха търпение да научат повече за тях.

И Владо Гаджев, а и Вальо Илиев пък отговаряха на всеки въпрос с усмивка, предизвиквайки такава и у своите малки фенове и доказвайки, че освен класни състезатели са и големи личности.

Медията ни също поднесе на момичетата и момчетата от различни възрасти специално подготвени подаръци от първа необходимост, ученически пособия, плодове и лакомства.

Topsport.bg благодари на Левски, ЦСКА, Владимир Гаджев и Валентин Илиев за отделеното от тях време и внимание, което те посветиха на онези, които често биват пренебрегвани, неглижирани и забравяни от широката общественост!

Специални благодарности и на Дом за сираци "Асен Златаров" за гостоприемството и усмивките. Дано те станат традиционни, поне по Коледа!

Очаквайте подробности и още снимки от събитието.