Тайсън Фюри се оказа малко по-тежък от Владимир Кличко, на кантара преди сблъсъка между двамата за световната боксова титла.

Двамата състезатели в тежка категория ще се изправят един срещу друг в събота, като украинецът ще защитава трофеите си от Световната боксова асоциация, Световната боксова организация, Международната боксова федерация и Международната боксова организация.

Кантарът показа, че Фюри тежи 112 кг, докато 39-годишният Д-р Стоманен чук спря везната на 111,5 кг. Това ще бъде 68-ият мач за него, като той има 53 победи с нокаут и само 3 загуби. Фюри от своя страна няма загуба в 24-те си срещи на профиринга.

„Видях страх и нерви по лицето му. Така се случва винаги, когато погледна Владимир в очите", каза Фюри.

„Мисля, че той е доста напрегнат преди тази среща. Знае, че ще загуби. Надявам се аз самият да имам малко нервна енергия в събота, защото в момента съм напълно спокоен. Все едно отивам на разходка в магазина", пошегува се 27-годишният британец.

Кличко в същото време бе умерен в изказванията си. „Очаквам всичко от Фюри - той е адаптивен боец. Понякога се бие с обратен гард, понякога - не. Понякога прави смешни физиономии и говори много повече. Аз съм готов за всичко. Не мисля обаче, че Тайсън знае какво ще трябва прави", добави украинецът.