Председателят на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД Александър Томов опроверга информациите, че е отстранен от поста на провелото се общо събрание на клуба.

"Публикациите, които се появиха в последните дни в пресата, че съм освободен от ръководството, не отговарят на истината. На проведеното общо събрание не са разглеждани промени в Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД. В официалните формуляри, внесени в Агенцията по вписванията, не са отразени никакви промени в състава на Надзорния съвет", заяви Александър Томов.

Босът на „червените" обаче бе по-конкретен за решенията, които са взети. "С решение на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД са направени промени в Управителния съвет на клуба. От състава му по негово желание е освободен Красимир Гергов", добави Томов.

В същото време се разбра, че трансферът на Иван Цветков при „червените" се очаква да приключи днес. В ЦСКА очакват отговора на нападателя, който, както и известно, е искан и от румънския Динамо (Букурещ).

"Днес очакваме конкретен отговор от Цветков. Ако той е положителен, до края на седмицата ще сключим договора", заяви човек от щаба на „червените". В същото време се разбра, че Пената не е доволен от Халфът Зе Руи и Куидо Ландзаат, които не попадат в сметките му, и на двамата се търсят нови отбори.