Драма около билетите за мача Локомотив (Сф) - ЦСКА няма да има. Ръководствата на двата клуба се разбраха, пропуските да бъдат пуснати в продажба и в деня на мача, но на касите на стадион „Българска армия".

Не е ясно обаче какъв ще е интересът към мача, предвид това, че на двата отбора бе отказан лиценз за новия шампионат.

Ето какво обявиха от ЦСКА на официалния си сайт:

Армейци,

Във връзка със създаването на организация по провеждането на предстоящия мач с Локомотив Сф и предвид предварително заявения голям интерес от страна на привържениците на ЦСКА към тази футболна среща, бихме искали да Ви информираме следното:

Футболният клуб постигна договорка с ръководството на Локомотив за отпускането на по-голям брой билети от този, който се изисква по наредба. Съгласно нормативните документи трябваше да получим 10% от капацитета на стадиона, което прави 600 билета. Благодарение на разбирането на представителите на Локомотив тази бройка нарастна на 2700 билета, като 2000 са за сектора за гости и 700 са за сектор „А".

Беше постигнато съгласие за предварителна продажба на билети, което не се получи при предишното ни гостуване. Целта е да не се допусне отново грешката около 2500 наши привърженици да се редят пред едната каса на стадион „Локомотив" и да не могат да влязат навреме на мача.

Продажбата на билети започва от днес на касите на стадион „Българска армия" и ще продължи до събота 23.05.2015 година включително. За по-голямо улеснение и в услуга на зрителите, всички билети за привържениците на ЦСКА ще се продават само на едно място - ст. „Българска армия".

Работно време:

Сряда - до 20.00 часа

Четвъртък - 12.00 - 20.00 часа

Петък - 12.00 - 20.00 часа

Събота - 10.00 - 17.00 часа

Призоваваме всички желаещи да посетят футболната среща да се възползват от създадената организация и да не допускат нарушаване на обществения ред. Нека за пореден път докажем, че можем да бъдем вярна, цивилизована и обичаща клуба си публика.