ЦСКА постигна очакван успех срещу състава на Хасково, в срещата между двата тима от 4-ия кръг на „А" група. „Червените" се наложиха с категоричното 4:0, като това бе най-малкото, с което гостите в срещата се отърваха.

Завърналият се в игра след тежка контузия Валентин Илиев изведе „армейците" напред в резултата, а Тони Силва добави още едно попадение за 2:0. 3:0 направи Жоаким, разписал се две минути преди края, а окончателното 4:0 оформи Буш в заключителните секунди.

Двубоят премина под постоянния натиск на домакините, които поеха инициативата с първия сигнал в мача и не я изпуснаха до самия му край.

Началото бе забавено с 2 минути, заради проблем с мрежата на „червените". Преди първия съдийски сигнал феновете на домакините приветстваха дошлия да наблюдава срещата бивш лидер на тима Жуниор Мораеш. Както е известно в Бразилия се появиха спекулации, съгласно които нападателят ще замени Фред в националния отбор на страната си, по покана на селекционера Дунга. Какво коментира ПЪРВО пред Topsport.bg Мораеш по темата, можете да си припомните ТУК!

Още в 7-мата минута на мача Соарес можеше да изведе тима си напред в резултата, но ударът му премина на сантиметри от страничната греда на гостите. 5 минути по-късно пък дойде и една от малкото опасности за Хасково в мача, при която изстрел на Узунов от свободен удар не успя да порази целта.

В 23-ата минута логичното се случи и ЦСКА излезе напред в резултата. Карачанаков стреля от свободен удар, кълбото не бе добре избито и попадна у Валентин Илиев, който не сгреши, давайки предимство на отбора си.

Десет минути след откриващото попадение за столичани резултатът вече бе двойно по-убедителен, в полза на „армейците“. Тони Силва отбеляза за 2:0. Плътен шут на състезателя на домакините не остави шанс на вратаря Пейков.

През вторите 45 минути ситуацията на терена не се промени съществено, като само 2 минути след подновяването на играта Буш разтресе една от гредите на вратата на хасковлии. Състезателят стреля силно от далечна дистанция, но кълбото за пореден път не пожела да влезе в мрежата.

Две минути преди края, с премерен шпагат, Жоаким покачи на 3:0, а крайното 4:0 оформи Буш, със заслужения си гол в последните секунди на срещата.

ПЪЛНАТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА И КОМЕНТАР ПО МИНУТИ ВИЖТЕ ТУК!