Собственикът на основния пакет акции в ЦСКА - Александър Томов коментира убедителната победа с 4:0, постигната в мача от 4-ия кръг на "А" група срещу Хасково.

Ето какво заяви благодетелят на "червените":

"Този отбор ще показва все по-добри резултати. Готвихме тази селекция в продължение на месеци и всички виждате, че разполагаме с чудесни футболисти. Не търсим еуфория в отбора, но сме убедени, че сме на прав път.

Фелипе за първи път игра по същество, но смятам, че вече може да се каже, че ще остави следа в български футбол. Вальо се върна чудесно, Буш също бе на ниво.

Изпуснахме победата и срещу Славия. Там натежа отсъствието на Стойчо Младенов. Шампионатът обаче е много дълъг, а амбициите са високи.

Средната възраст на тима е ниска, което говори за сериозна перспектива. Не че няма да залагаме на юноши, но това ще се случи догодина. Имаме картотекирани 6 млади момчета в тази насока и с тях ще се работи стабилно.

Нека Стойчо се готви за следващия домакински мач, в който готвим изненада в "Г" сектор. Ще видите за какво говоря.

Всичко струва пари. Имаше два варианта - да ползваме по-стари футболисти и да сменяме състезателите поетапно, а ние рискувахме с другата, по-рискова възможност - с момчета, които имат години напред кариера, която да развиват. Ще търсим и изходящи трансфери, това е сигурно, защото трябват пари".