Старши-треньорът на Стяуа (Букурещ)- Константин Гълка бе в много позитивно настроение преди предстоящия реванш срещу Лудогорец.

„Вече мирише на Шампионска лига, което ни радва много", бяха първите думи на Гълка на пресконференцията преди мача.

„Със сигурност този мач ще бъде много по-труден от двубоя в Букурещ. Лудогорец ще рискува повече. Още повече, че Лудогорец ще играе пред собствена публика. Вярвам, че ще създадем голови положения, които ще реализираме. Стяуа ще атакува и ще търси головите положения", сподели треньорът на румънския шампион.

„Играем в България и съм наясно, че ще дойдат много фенове на ЦСКА. Ние обаче играем в България. Нас ни радва, че феновете на ЦСКА ще ни подкрепят. За мен резултатът 1:0 е много добър. Лудогорец е много силен отбор. За Лудогорец винаги съм говорил със суперлативи", добави наставникът на Стяуа.

„Танасе и Арлаускис все още се възстановяват. Ще видим как ще се представят в тренировката и ще решим утре дали ще играят в мача срещу Лудогорец."

„Оптимисти сме преди мача с Лудогорец. Вярвам, че ще спечелим. Равенството също ни устройва. За сега мислим само за мача. Не мислим за дузпи."

„В Лудогорец има няколко футболисти, които харесвам - Марселиньо и Еспиноса."

„Да, липсата на Кипчиу ще се усети, но се надяваме, че футболистът, който ще го замести ще се справи също толкова добре. Ние идваме тук, за да спечелим. Със сигурност Лудогорец ще рискува повече", каза още Константин Гълка.