Шефът на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че в отбора е настанало време за мъже преди мача-реванш срещу Милсами. Според директора, Лудогорец е имал и повече поредни загуби и двете поражения на старта не са чак толкова притеснителни.

„Отиваме само за победа, защото това ни устройва. Историята ни помни и три поредни загуби, но сме се вдигали и сме продължавали. Дошло е време за мъже. Очевидно е, че не се намираме във върхова форма, но мъжеството може да ни помогне да постигнем нужния резултат", заяви Петричев.

„Още преди първия мач предупредих, че ще е трудно, макар че някои хора ми се присмяха. В крайна сметка ние сме по-класният отбор. Направихме си изводите. Може би е закодирано в нашето име Лудогорец. Ние си правим на определени моменти животът труден, а след това се мобилизираме", сподели още той.

„Треньорският ни щаб работи изключително професионални и имаме пълно доверие на Бруно Рибейро. Да, действително започваме колебливо, но съм убеден, че колелото ще се завърти. Не сме мислили за смяна на треньора, ние отиваме само с мисълта за победа. Вариант Б, в който Лудогорец да загуби, няма. Пораженчески мисли не допускаме", отсече Петричев на тръгване към Молдова.