Левски почти сигурно ще има нов треньор през следващата седмица и Георги Иванов ще остане само спортен директор на „сините". Така сагата, която започна още в началото на август, е пред приключване.

Вчера Гонзо е провел среща със Стойчо Стоев, който е фаворит да поеме поста след отказа на Димитър Димитров-Херо. Иванов е отправил конкретно предложение към Стоев, като двамата са дискутирали доста неща по отбора. Бившият наставник на разградчани е поискал 48 часа за размисъл.

Почти сигурно обаче той ще даде положителен отговор на „сините" утре. При такава развръзка още в понеделник или вторник специалистът ще бъде представен официално като нов треньор на Левски.

Георги Иванов обяви, че води разговори и с чужденци, но това по-скоро бе блъф от страна на спортния директор. От юли месец Стоев е безработен, след като се раздели с Лудогорец. Малко след това името му започна постоянно да се свързва със „сините". Факт е, че той е желан на „Герена" както от Тодор Батков, така и от кръговете, които имат влияние в клуба. В екипа на Стоев се очаква да влезе и Явор Вълчинов, който му бе помощник в Разград.

Следващата седмица на „Герена" ще уточняват подробности по предстоящата зимна подготовка. Имаше възможност отборът да проведе първия си лагер в Поморие, но това почти сигурно няма да се случи.