Голмайсторът на Славия - Ивайло Димитров сподели, че не е очаквал силния старт на тима си в шампионата.

"Честно казано, не съм очаквал Славия така убедително да стартира в първенството и аз да вкарам 3 гола в първите 2 мача. Всички в отбора сме радостни от това, но сега идва по-трудното.

Хубаво е, че сме първи, но трябва да задържим нивото и в мачовете със следващите противници. Надявам се да имаме и нужния късмет, за да го направим", обяви пред "24 часа" голмайсторът на "белите" от началото на сезона Ивайло Димитров. За 2 мача 26-годишният нападател отбеляза 3 гола и бе фаулиран за 4-ия от общо 6 вкарани от "белите" попадения до момента. Срещу Пирин той бе спънат в пеналта, а след това бе точен за 2:0. "Белите" биха с 3:0.

Нападателят дойде в Славия през зимата от Добружда. Той започна сезона като титуляр, след като националът Радослав Василев се контузи. "Ради е много добро момче и отличен футболист. Надявам се скоро да се оправи", заяви Ивайло. Негов баща е бившият защитник на Локо (Сф), ЦСКА и националния отбор Емил Димитров. Той работи в момента като треньор в школата на "червените". Емил Димитров има гол в евротурнирите срещу Хамбургер.