Попадналият в плановете на Лудогорец Константин Будеску от Астра Гюргево споде­ли, че не знае за интерес от шампионите, пише "Тема спорт".

"Никой не е го­ворил с мен, но най-вероятно българите са разговаряли с хо­ра от ръководството. Не знам нищо за мой трансфер", обясни нападателят, който в момента е част от национал­ния отбор на Румъния заедно с Моци, Кешеру и Препелица от Лудогорец. Това ще попречи на 26-годишният Будеску да играе в контролата между Астра и орлите в петък от 18:00 часа в Разград. Крилото на шампионите Александър Василев пък заяви, че Ераносян е вдигнал отбора на крака.

"Той е голям професи­оналист. Лесно се работи с не­го. Благодарен съм за шанса, който ми дава. Ераносян пое отбора в труден момент, но мисля, че се изправихме на кра­ка въпреки някои лоши резул­тати в последните мачове. Амбициран съм да си спечеля място в състава. Надявам се по-често да попадам в смет­ките на треньора. Ще се боря, за да играя. Вярвам, че с представянето си до момента съм показал, че може да се разчи­та на мен", обясни Александър Василев.