Ситуацията в ЦСКА продължава да е много тежка. Славният някога "армейски" клуб чака фалит, съдбата му остава неясна.

Тази сутрин е регистрирано поредно ново дружество - ПФК ЦСКА 1948 АД. До края на деня то ще се появи официално и в Търговския регистър.

Негов създател е Георги Георгиев - представител на "Леджеа" за България и отявлен враг на Александър Томов. Георгиев е същият, който преди време блокира алеята на "Армията" с автомобила си и чакаше Лупи със стик за голф.

По-рано през седмицата така наречените собственици на "червените" - Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, са подали документи за вписване на ФК ЦСКА. 

С оглед очаквания фалит се очаква да се появят още подобни дружества. Така България може да стане държавата на ЦСКА-тата.

Какво трябва да значи ПФК ЦСКА 1948 АД? Може би Панаирджийски Футболен Клуб ЦСКА 1948. АД? На "Армията" е ужасен ад от момента, в който Васил Божков си тръгна. Та до днес.

Помните ли поражението на ЦСКА с 0:3 от Миньор на стадион "Българска армия"? На другия ден в. "7 дни спорт" излезе със заглавие на първата си страница "Чорбата се вкисна". Сега то изглежда толкова актуално...