Един от главните акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков коментира широк набор от теми в навечерието на заминаването си за лагера на тима в Турция. Той сподели, че не е водил преговори за придобиването на контролния пакет акции от Александър Томов, както и че няма конфликт с наставника Стойчо Младенов.

Ето какво сподели Манджуков на летището точно преди заминаването си за Турция.

Един от основните акционери в ЦСКА - Ивайло Манджуков призна, че не е водил преговори за придобиване на контролния пакет акции на клуба от Александър Томов. Че кланът Манджукови искат да поемат контрол върху клуба се писа преди известно време.

"Ситуацията продължава да е трудна финансово, но ръководството прави всичко възможно да се подобри и да може в бъдеще ЦСКА да се върне там,където му е мястото - да е един от водещите източноевропейски клубове и да жъне успехи по терените на Стария континент", заяви Ивайло Манджуков, който днес замина за лагера на тима в Турция.

"Не сме говорили с Томов да купим контролния пакет акции. Аз лично не планирам подобно нещо и е нямало подобни разговори, а какво ще се случи в бъдеще - всичко е възможно", посочи бизнесменът.

„Нямаме никакво напрежение със Стойчо Младенов. Няма и за какво да има, той е и доказан цесекар. В момента сме и на първо място в класирането, грижите ни като акционери са съвсем различни. Никой от нашето семейство няма проблем с него", посочи още той.

"ЦСКА се издържа от всички акционери. Има си ръководство и Надзорен съвет, всички се грижат за своите задължения. Футболът е колективен спорт, не може да се делим на това кой каква заслуга има за моментното състояние и кой какви пари дава. Все още не можем да се разгърнем в мащаба, в който искаме и на който ЦСКА е способен", сподели още Манджуков.