Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне се стреми да не обръща внимание на критиките по адрес на отбора след загубата от Байер (Леверкузен). Днес на шампионите им предстои тежко гостуване на Севиля и Чоло се надява футболистите му да покажат истинското си лице.

"Излизаме срещу съперник в добра форма. Мачът е доста важен предвид временното класиране и целите ни. Не искам да правя сравнения с отбора ни от миналата година. Взехме немалко нови играчи и мисля, че правим добър сезон. Времето за равносметка ще дойде след последния мач", заяви Симоене.

"Севиля обича да печели битка за втора топка. Евер Банега е много опасен. Трябва да използваме свободните пространства, когато се открият такива. Коке е от огромна важност за нас. Той чете играта перфектно. Вероятно ще е титуляр. Гилерме Сикейра е контузен, а Кристиан Ансалди още не е напълно възстановен. Ще видим при това положение кой ще играе като ляв бек", продължи Чоло.

"Идването на Фернандо Торес е от голяма полза за Манджукич и Гризман. От декември насам представянето им много се подобри. Фернандо винаги е покавал какво може. Раул Гарсия пък е футболист, който умее да действа на всякакви позиции. Той винаги ни дава различни опции.

Нормално е да ни критикуват след загуби, но аз не се влияя от негативните мнения. Срещу Севиля трябва да направим това, което умеем най-добре - да пресираме съперника, да сме компактни и да атакуваме бързо", добави аржентинският наставник на "дюшекчиите".