Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция по повод отказа на Витоша (Бистрица) да се изправи срещу "червените". Двубоят бе насрочен за неделя от 14,15 часа на стадион "Българска армия".

Ето позицията на ЦСКА:

"Армейци,

Искаме да информираме вас и широката общественост, че футболен клуб ЦСКА гарантира за абсолютно нормалното протичане на всеки един наш мач!

Всички в клуба смятаме, че всякакъв отказ от участие в мача в неделя от 11-ти кръг на ЮЗ "В" АФГ между отборите на ЦСКА и Витоша (Бистрица), е провокация към нашия клуб, която може да създаде сериозни проблеми и да доведе до безредици.

Всички спорове би трябвало да се решават на терена с честна игра!

Изключително сме изненадани от факта, че никой от ръководството на Витоша (Бистрица) не се е свързал с нас, за да ни информира за намеренията си.

Надяваме се все пак мач да има, за да създадем един истински футболен празник, да зарадваме всички фенове по трибуните и да покажем кой е първенецът на В група.

От Ръководството".

Topsport.bg припомня, че фенове на ЦСКА нахлуха на терена по време на контрола с Ашдод и подгониха футболистите на съперника. Слава Богу, че не се стигна до по-сериозен инцидент.

Topsport. bg припомня, че настоящият треньор на Витоша Коце Ангелов бе набит от популярен фен на ЦСКА в Сектор "В" на "Армията" по време на мач. Явно Лаптопа има повод да се притеснява...