Илиана Раева за пореден път внесе смут в медийното пространство. Шефката на федерацията по художествена гимнастика  и съпруга на Наско Сираков, говори без никакви скрупули за последните събития в Левски. Също така тя отправи своята унищожителна критика спрямо доскорошния президент на вековниците-Тодор Батков.

„Не може Тодор Батков да се оттегля и пак да лъже. Изобщо не е управлявал Левски 17 години. След 2005  започнал да налива някакви страшни пари в клуба!? Отново лъжа, когато Наско и Мъри  поеха клуба в касата на тима нямаше никакви пари. Те двамата успяха да му донесат 47 млн. печалба от всички европейски успехи".

„Да е жив и здрав, но не може да говориш за Бог и да лъжеш. Съпруга съм на човека, който знае цялата истина за Левски. Някой ден ще се разбере всичко, може би във втората книга на Наско".

„Батков можеше да бъде истински герой. Той беше никой в Левски. За да изчисти греховете си, Батков трябваше да даде акциите си на Наско Сираков (смее се). За Наско- Левски не е бизнес , а любов. Говоря само и единствено от мое име. В това, което е превърнат Левски, аз не мога  да бъда на стадиона и да подкрепям този тим. Аз не мога да си представя как Тодор Батков е дал 50 млн. за Левски. Всички знаем, че Чорни помагаше на Левски. Един изключителен мъж и характер. Разбира се, давал е някакви пари, но чии са ,откъде ги е взел, само той си знае.

„Какво направи Иво Тонев в Левски. Той вече 4 години е в клуба, не е мърдал от там. Останалите двама изобщо не ги познавам. Всички очакваме да се случат хубави неща. Аз съм оптимист тогава, когато всичко в Левски е  в ръцете на Наско Сираков", заяви тя в предаването "Зона Спорт" по Ринг Бг.