Милен Радуканов е последният треньор на български отбор, който е срещал Стяуа в евротурнирите. ЦСКА отпадна от комшиите с него начело през сезон 2011/2012 г. Настоящият наставник на Славия коментира какви са шансовете на Лудогорец да влезе в групите на Шампионската лига.

"Историята безспорно е на страната на Стяуа, но с наличие на история мачове не се печелят. Във футбола историята трябва да се прави във всеки мач. От тази гледна точка Лудогорец е фаворит в двете срещи. Те показаха, че вече четири години вървят нагоре. Всички досегашни треньори на Лудогорец, както и сега Георги Дерменджиев, имат щастието да притежават в състава Марселиньо, който за мен е футболист от световна класа", каза Радуканов пред SportONline.bg.

"Това, че Лудогорец победи Стяуа в контрола преди началото на първенството няма никакво значение и не се брои. Тези два мача от плейофите са със съвсем друг заряд. Смятам, че в Лудогорец няма да се излъжат, че Стяуа е лесен съперник, защото са ги победили наскоро в контрола", допълни той.