Финансовата криза в Левски не засяга само служителите и футболистите, а и управителните органи в клуба. Играчите имат да получават по една заплата, но хората от УС не са взимали възнаграждения от доста време насам, разбра "Тема Спорт".

Членовете му са без заплати от Нова година. Възнаграждението им е по 3 хиляди лева на месец. В момента ръководният орган на клуба е с доста оредял състав. По принцип той е съставен от петима човека, но сега те са само трима. Негов председател е Иво Тонев. Той обаче се е ограничил само със задачитe около построяването на сектор А на стадион "Георги Аспарухов".

Заместник-председател е бившият конституционен съдия Георги Марков, а член - финансовият директор Константин Баждеков. Оставки от ръководния орган през пролетта подадоха бившите футболисти на сините Николай Илиев и Димитър Иванков. Мотивът бе, че думата им не се чува и реално Управителният съвет не функционира както трябва. През този месец Левски трябва да проведе Общо събрание. На него мажоритарният собственик Тодор Батков трябва да превърне кредитите, които е давал на клуба, в негов капитал.

Почти сигурно в УС ще влязат и нови хора на мястото на Никола Илиев и Димитър Иванков.