Сасуоло приема Фиорентина, в предпоследен двубой от 14-ия кръг на Серия "А". Срещата на стадион „Мапеи" започва в 20:00 часа.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА НА ЖИВО ТУК!

Двата отбора се представят изключително силно от началото на кампанията и записаха няколко впечатляващи резултата.

Сасуоло е една от приятните изненади в калчото до момента и изненада доста от фаворитите в първенството. Тимът заема 6 - то място с 22 точки, дошли след 6 победи, четири равенства и три загуби. В предишния кръг отстъпиха с 1:2 визитата си на Дженоа, като по този начин прекъснаха поредица от три срещи без загуба.

Впечатляващо е представянето на състава пред своите тифози - четири победи и две равенства в шест срещи, като само Сасуоло и Наполи все още нямат загуба у дома. За предстоящия двубой големият отсъстващ ще бъде голмайсторът на отбора Доменико Берарди, който е наказан за три мача.

Фиорентина също е в страхотна форма и неслучайно се настани в Топ 3 на Серия "А". "Виолетовите" се намират на 3-та позиция с актив от 28 точки, дошли след 9 победи, едно равенство и три загуби.

Тимът се намира в поредица от шест срещи без загуба във всички турнири, а през миналия уикенд завършиха наравно 2:2 домакинството си на Емполи. През предходната седмицата Фиорентина имаше тежък мач в Лига Европа като гост на Базел и мача отново завърши 2:2, като и в тази среща се видяха известни пропуски в защитата на тима. Нападателят на отбора Никола Калинич е в топ форма, реализирайки 9 гола до момента в Калчото.