Президентът на Лудогорец-Кирил Домусчиев призна, че тези луди и драматични победи в Европа вече са патент на клуба. Той допълни, че очаквал да падне победен гол в последните минути, който да бъде именно за неговия тим.

„Бях спокоен този мач, имах пресантиман, че не може всеки път нещата да са срещу нас и в крайна сметка, получи се. Това е патент на Лудогорец. Тези лудите мачове, само ние ги правим. Това е някаква карма. Това го казаха и в Англия, това го казаха и в Ню Йорк. В нас има нещо заложено".

„Очаквах гол в последната минута. Най-интересното е, че вкара човек, който не е вкарвал гол от 10 години. Но пък е избивал пред голлинията. Ако вкарваше винаги, щеше да играе в Реал (Мадрид)", обяви Домусчиев пред btv action.

„Премиите са заложени предварително. Те са процент от прихода, който взима клуба. Мачът в Базел няма да е никак лесен. Предполагам, че те ще вземат всички мерки, въпреки че на мен този мач не ми хареса. Крив мач. И аз мислих, че картонът е пресилен, но гледах повторения и се убедих, че съдията е прав", допълни той.