Хубавото време за играчите в ЦСКА свърши и футболистите ще плащат глоби за слаба игра. Всъщност ще остават без премии след победа или ще бъдат лишавани от заработени бонуси при незадоволително представяне, пише "Труд".

Някои от ЦСКА вече са уведомени, че няма да получат пари, които по принцип са им обещани за успехи през сезона. Всички футболисти имат шанс в оставащите четири мача до края на годината да се докажат, за да не бъдат сложени в ситото на зимния трансферен прозорец, от което никой не е застрахован.

Треньорът Стойчо Младенов беше бесен заради играта на определени играчи в последните двубои, въпреки че при 1:2 срещу "Ботев" в Пловдив почти нямаше забележки.

Грешките на вратаря Томас Черни от последните мачове почти сигурно ще изядат титулярното му място. Срещу последния "Пирин" (Гоце Делчев) в неделя страж на ЦСКА ще бъде Раис М'Боли. Алжирският национал е пазил само при 6:2 срещу "Хасково" за Купата на България. Но и дълго отсъстваше заради лагери в родината си, която се класира за Мондиал 2014.

Черни сбърка фатално при втория гол срещу "Ботев". А два кръга преди това Цветомир Цонков от "Нефтохимик" му вкара гол от центъра. Изглежда несигурен в някои ситуации. Ротацията с М'Боли не означава, че Черни отпада от борда. В ЦСКА отчитат заслугите на чешкия страж през есента и дългата серия, в която не допусна гол.

Мартин Петров получи награда за футболист №1 на 19-ия кръг и каза: "Аз ще съм първият, който ще купи акции в ЦСКА. Лично право е на всеки да прави каквото желае. Аз искам да видя какво е положението. Ситуацията в клуба не е плод на управлението в последните години. Сигурен съм, че скоро ще се намери стабилен спонсор. Далеч сме от сравнения с "Реал" (Мадрид). Аз не съм напълно готов, защото през 2013 г. почти не съм играл. Надявам се с опита си да помогна на момчетата. Ще се борим за всяка точка независимо от състоянието."