Не съм говорил с шефовете на тима след мача в Севлиево, а само с Емил Костадинов. И двамата искаме час по-скоро тимът да излезе от кризата. Важно е доброто на ЦСКА, аз не съм важен. Това заяви в интервю за "Топспорт" треньорът на ЦСКА Павел Дочев.

"Както виждате не съм си изключил телефона, който иска може да ме намери. Готов съм още днес да се видя с шефовете на тима, най-важното е да се намери правилното решение за излизане от тази ситуация. Казах и в Севлиево, капитанът напуска последен кораба, аз няма да се предам", заяви Дочев.

"Продължавам да смятам, че нещата ще се оправят, защото това е ЦСКА. Проблемът е, че в клуба имаше натиск още преди да е почнал сезона, а младите трудно издържат на такова напрежение. В Севлиево бях принуден да пусна Еспозито и Тиеро, които не бяха готови за игра, а и пак се контузиха. За мача с ТНС ще прибегнем до юноши, ако се налага. Ще говорим с Емил Димитров, който отговаря за юношите и ще се справяме с тях", добави немският възпитаник.

"Моята грешка е, че може би се предоверих на характеристиките на  някои играчи. Получих такава за Еспозито, че е играл в Серия А, че е в нужната форма, а в един момент нещата се оказват различни. Тези играчи имат опит, но трябва да мине време, а в ЦСКА трудно се дава такова. Трябва да победим задължително ТНС, тъй като публиката с право негодува, а ще бъде още по-гневна, ако при такъв шанс не успеем да влезем в групите на Лига Европа. Съперникът е напълно преодолим", завърши Дочев.