Неволите на Левски в нападение продължават, съобщава „Тема спорт". „Сините" бяха без двамата си тарани Атанас Курдов и Умар Диаби в двубоите с Ботев (Пловдив) (1:1) и Литекс (2:2).

Те не получиха картотеки, след като предишните им клубове Астана и Кошице отказват да ги пратят в БФС, тъй като имат претенции към играчите.
От „Герена" изразиха увереност, че ще уредят Курдов с права за гостуването на Лудогорец. И вчера обаче те не получиха необходимите документи. И юношата на клуба остава под огромна въпросителна за мача в Разград.

По-тежка е обаче ситуацията с Диаби. Французинът със сигурност няма да играе на "Лудогорец Арена".  Той вероятно ще остане без картотека и за срещата с Черно море в четвъртия кръг - „сините" са гости на "Тича", като от БФС все още не са обявили дата и начален час за двубоя.

Заради неуредиците с Курдов и Диаби се налага треньорът Стойчо Стоев да пуска като нападател Денис Махмудов. В първите два кръга обаче си пролича, че той не се чувства много комфортно на върха на атаката. Македонецът предпочита да действа на фланга или на позицията зад тарана..