Ипълнителният директор на Локомотив (София) Бойчо Величков разкри, че клубът се отказва от участие за Купата на аматьорската лига.

Същевременно от Локомотив потвърдиха, че са поканили ветерани и бивши служители за първия официален мач на отбора в първенството на СРГ-север. В „Надежда" са получили официално потвърждение от Зоналния съвет на БФС, че мачът от първия кръг срещу Надежда Доброславци ще се играе на 27 септември, неделя, от 17.00 ч. на стадион „Локомотив", информира Дарик.

По програма домакин на двубоя е тимът от Доброславци, но по договорка между двата клуба организацията и заплащането на таксите за мача ще се поемат от Локомотив Сф и ще се играе на неговия стадион. Половин час преди началото на двубоя ще бъдат представени и всички отбори от ДЮШ на „железничарите".

За сметка на това сумата от входните билети за срещата, които са на стойност 3 лева, ще постъпи в касата на „червено-черните". От Локомотив отново призовават симпатизантите на тима да дойдат на стадиона и да го подкрепят.