Фрозиноне победи с 3:2 над Верона в мач от 14 кръг на Серия „А". Александър Тонев бе в групата на тима си, но остана резерва.

„Мастифите" останаха с човек по-малко в 19-ата минута, когато вратарят Рафаел получи червен картон при нарушение за дузпа. Даниел Чиофанти беше точен от бялата точка и даде аванс на новака в италианския елит.

Чиофанти удвои преднината на тима си пет минути преди почивката, а в 48-ата Федерико Диониси направи 3:0 в полза на Фрозиноне. Федерико Вивиани върна едно попадение за Верона в 69-ата, а седем минути по-късно и Вангелис Морас се разписа за гостите.

С този успех Фрозиноне събра актив от 14 точки и напусна зоната на изпадащите, изкачвайки се на 17-а позиция. Верона е на последно място в класирането с шест точки.

Удинезе записа втора поредна победа в първенството, след като се наложи с 3:2 над Киево като гост. Така „зебрите" изпревариха „летящите магаренца" в класирането. „Черно-белите" са 11-и с 18 точки две повече от Киево.

Андреа Палоски даде аванс на домакините в 26-ата минута, но три минути преди почивката Никола Фрей си вкара автогол и изравни резултата.

Веднага след почивката Сирил Теро изведе Удинезе напред в резултата, но Роберто Инглезе изравни в 72-ата. „Зебрите" стигнаха до успеха с втория гол на Теро, който се разписа десет минути преди края.