Старши-треньорът на Добруджа Светослав Тодоров коментира за „Гонг" предстоящия двубой с Локомотив Пловдив от четвъртфиналите в турнира за Купата на Блгария:

„Надявам се да стане един интересен двубой. Това ни е първо домакинство за 2014 година и се надявам на стадиона да има повече публика. Все пак ни гостува отбор от „А" група. Дано момчетата да надминат своите възможности. Мачът се дава по телевизията и това е добра възможност на футболната общественост в България да види какво сме постигнали. А то не е никак малко!"

Добруджа посреща „смърфовете" в сряда, 12-и март от 14 часа на стадион посреща „Дружба" в Добрич, а реваншът е на 19-и март на „Лаута" в Пловдив.

„Целта на Добруджа е да запази мястото си в Б група. През цялата есен ние бяхме на 3-4 точки от второто място. Двете победи, с които започнахме пролетния полусезон затвърждаваме това трето място. Какво ще стане оттук нататък - всичко си зависи от нас! За мен най-важното е моите момчета да са живи и здрави, и без контузии да си изкарат първенството", категоричен бе Тоди.